Referenssit

Asiakkaamme kertovat

“Meistä on hienoa, että Soilfoodin kautta Hämeenlinnan laitoksemme lannoitetuotteet menevät hyötykäyttöön lähialueille.”

Mika Jokinen
Tuotantojohtaja
St1 Biofuels

”Soilfood on meille erinomainen kumppani puhtaamman maanviljelyn ja kiertotalouden edistämisessä. Gasumille yhteistyö mahdollistaa strategiamme mukaisen kiertotalousmallin toteutumisen mitä havainnollisimmalla tavalla. Yhdessä saamme ravinteet biokaasuntuotannon sivuvirroista talteen, takaisin pelloille ja sitä kautta elintarviketuotantoon, josta ne aikanaan taas palautuvat biokaasutuotantomme raaka-aineeksi. Tämä vapauttaa meiltä resursseja ydinliiketoimintaamme.”

Ari Suomilammi
Biokaasuliiketoiminnan tuotantojohtaja
Gasum Oy

Kuvassa vasemmalta Soilfoodin Juuso Joona sekä Stora Enson Imatran tehtailta ympäristöinsinööri Heini Mahlamäki, ympäristöpäällikkö Teemu Klemetti ja yritysvastuujohtaja Juha Oksanen.

“Jos yhteinen tutkimus- ja tuotekehitystyömme etenee suunnitellusti, sivutuotteiden hyötykäytöstä voi tulla mullistava ympäristöinnovaatio – sekä metsäteollisuudelle että maataloudelle.”

Teemu Klemetti
Ympäristöpäällikkö
Stora Enso Imatran tehtaat

“Vesiensuojelun lisäksi, sivutuotteiden hyötykäyttö niiden polttamisen sijaan parantaa energiatehokkuutta sekä vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä Imatran tehtailla, mikä tukee taisteluamme ilmastonmuutosta vastaan”

Juha Oksanen
Yritysvastuujohtaja
Stora Enso Consumer Board Division

“Kokonaispalvelu on meille vaivatonta ja paras tapa toimia. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja siihen, että sivuvirtojemme jatkojalostus tapahtuu mahdollisimman kestävällä tavalla ja kierto jatkuu ympäristön tilaa parantaen.”

Jani Heiskanen
Ympäristöpäällikkö
Kotkamills

Ilman teitä ei ole meitä

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokonaispalvelun, joka vapauttaa resurssit ydinliiketoimintaan.

St1 Biofuels

Envor Group

Haminan Energia

Kymenlaakson Jäte

Kouvolan Vesi

Gasum

Stora Enso

Kotkamills

UPM

Metsä

Pirkanmaan Jätehuolto

Scandinavian Biogas

Lallemand

Sulzer

Norilsk Nickel

Imatran Lämpö

HSY